<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1757908067846806&ev=PageView&noscript=1" />
Akcije

Domaća jaja s farme Tomažin- Butiga Ultra zna prepoznati kvalitetu

05. 10. 2021

S pašnjaka i polja Istre, ravno na police Butige Ultra. Tako bi se mogla opisati suradnja s lokalnim proizvođačima našeg kraja. Konzumiranjem domaćih, kvalitetnih, zdravijih i nutritivno bogatijih proizvoda, čuvamo svoj organizam, a uz to i doprinosimo gospodarskom razvoju naše zemlje. Također, dobro je znati “što jedemo”, a kada kupite bilo koji domaći proizvod, uvijek znate i priču koja stoji iza njega. Jedan od naših lokalnih partnera je i poznati istarski proizvođač jaja- Tomažin.
Tradicijom dugom više od 30 godina, obrt Tomažin za svoju osnovnu djelatnost ima proizvodnju, pakiranje i distribuciju jaja za konzumiranje. Njihov glavni moto je “Ponuditi ljudima onakav proizvod kakav bi i mi sami htjeli konzumirati u idealnom svijetu”. Kako uvijek naglašavamo važnost i razne dobrobiti koje proizlaze kao rezultat konzumiranja domaćih proizvoda odlučili smo da na policama Butige Ultra budu jedino jaja s domaćih farmi, a kao najbolju izabrali smo upravo farmu Tomažin.

Zbog dobrobiti koka i kvalitete jaja koje nesu, naše koke su slobodne u prirodi. Imaju otvoren ulaz i izlaz iz farme gdje na prirodan način nesu jaja u gnijezda. Preko dana, koke borave u prirodi, slobodno se kreću, čeprkaju i jedu samoniklo bilje. Naše koke su sretne, zdravo se hrane i nesu kvalitetna domaća jaja.

Svakodnevnim konzumiranjem domaćih jaja pridonosimo zdravom razvoju našeg organizma. Jaja jačaju imunološki sustav, izvor su dobrog kolesterola (koji snižava razinu lošeg), dobra su za vid, zdravlje srca, izvor su energije i snage te svojim aminokiselinama čuvaju i naše mentalno zdravlje.

 

U svim Butigama Ultra potražite Tomažin jaja u velikim i malim pakiranjima.
Lokalno i domaće- je uvijek najbolji izbor!

Sign up to our newsletter list

and receive important notifications about products, promotions and events.

Follow us

La-Vor d.o.o. © 2017. All rights reserved.

Cookie policy Privacy policy

crafted by