Trgovine
Ove godine Praznik rada “pada” na nedjelju! Ne znam kako se usudio takvo nešto nam napraviti, ali kaže da nije on kriv! Vremenska prognoza se također urotila protiv svih nas i trenutno nam ni ona ne ide u prilog.
Po svemu sudeći ove godine bi mogli otkazati 1. maj.
Ma, naravno da takvo što nećemo napraviti!
Kako bismo svima podigli raspoloženje i dali koju ideju, pripremili smo vam slastan recept, a vi samo trebate okupiti ekipu!
Na pitanje što vam je potrebno, odgovor je vrlo jednostavan- meso, povrće, piće i dobar roštilj! Meso izaberite po želji, a kao prilog možete servirati pečeni batat uz svježu salatu!
Kako je batat po svojoj prirodi sladak, kažu da je s roštilja još i slađi! Narežite ga na kriške te začinite s malo ulja, soli i ostalim začinima po želji. Nakon što se ispeče, rapsodiju okusa mesa, batata i salate poslužite zajedno i proslavite Praznik rada, baš onako kako treba!
Želimo vam brzu i laku pripremu uz veselo društvo!